Както знаем, за изграждане на мускули трябва да се яде, яде и да се яде отново. С цел да се позволи на организма да изгражда мускули, трябва да се консумират повече калории, въглехидрати и протеини, отколкото се изразходват за един ден. Младите хора с бърз метаболизъм, работещите хора с натоварен график и много активните хора, често имат проблеми с консумацията на достатъчно количества хранителни вещества, които да осигурят стабилен растеж на мускулите.

Activlab Mass Up е хранителна добавка, която съдържа големи количества внимателно подбрани въглехидрати с различен процент на усвояване (с различен гликемичен индекс) и смес от три различни източници на протеин, а също така е обогатен с креатин и таурин.

На въпроса “трябва ли да приемам въглехидрати за изграждане на мускулите” може да се отговори чрез изброяване на най-големите предимства на въглехидратите: Те са изключителен източник на енергия на мускулите и мозъка; Те имат предпазващ протеините ефект, който позволява на протеина да се използва изключително за възстановяването на тъканите.

Activlab Mass Up съдържа сложна композиция от въглехидрати с различен гликемичен индекс (глюкоза и малтодекстрин). Протеините пък са градивен елемент на тялото ни, и основният компонент, който е необходим за изграждане на мускулите, и ремонт на тъканите. Ако има недостиг на протеини в организма, след тренировката той ще използва протеини за извършване на рутинни телесни функции, като на практика няма да останат протеини за растежа и възстановяването на мускулите.

Формулата на Activlab Mass Up съдържа креатин, който помага за производството на повече енергия и по-бързото възстановяване; таурин, който е естествена аминокиселина, и повишава водното съдържание на креатин в мускулните клетки, което от своя страна осигурява подкрепа за синтеза на протеини.

Activlab Mass Up е високо калорични прах смес от концентрирани протеини и въглехидрати, предназначени за увеличаване на теглото и възстановяване след тежки тренировки. Activlab Mass Up е чудесен продукт за възстановяване и мускулен растеж, подходящ и за хора които имат повишена нужда от въглехидрати и енергия.

Максимален мускулен растеж
Повече енергия за вашите тренировки
Мускули които се възстановяват светкавично
Повече умствена концентрация
Силен анаболен ефект
Предпазване от процесите на катаболизъм
Начин на приемане:
Разтворете 100 гр. /4 мерки/ от хранителната добавка в 200 мл. вода или мляко. Използвайте 2 пъти дневно, за предпочитане между храненията и след физическо натоварванe

Food supplement.
Content: 3500 Grams
Serving size: 100 Grams
Servings per Pack: 35
Recommended daily use: 1 Serving(s)

Amount per 100 gr
Kilocalories 393
Kilojoule 1644.31
Carbohydrates 87 gr
Protein 10 gr
Fat 0.5 gr
Creatine 2 gr
Taurine 2 gr

L-Alanine 205 mg
L-Arginine 115 mg
L-Aspartic Acid 460 mg
L-Cysteine 105 mg
L-Glutamic Acid 735 mg
Glycine 2080 mg
L-Histidine 80 mg
L-Isoleucine 245 mg
L-Leucine 450 mg
L-Lysine 390 mg
L-Methionine 80 mg
L-Phenylalanine 140 mg
L-Proline 245 mg
L-Serine 230 mg
L-Threonine 310 mg
L-Tryptophan 60 mcg
L-Tyrosine 130 mg
L-Valine 245 mg

Other ingredients
Maltodextrin, Glucose, Whey Protein Concentrate, Creatine Monohydrate, taurine, Glycine, flavour, E466 thickening agent, acidity regulator: citric acid (strawberry, yoghurt-sour cherry, forest fruit flavour), dyes: E124 (strawberry, yoghurt-sour cherry and forest fruit flavour), E133 (forest fruit flavour), E150c (chocolate and nut flavour), E171 (vanilla, coconut with vanilla and banana flavour), E950 sweetener.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Activlab Mass Up, 3500 Grams Черешов йогурт“

Your email address will not be published. Required fields are marked