AllMax Amino CUTS 210 грама 30 дози

Изстудената напитка AllMax Amino CUTS 210 грама 30 дози  е най-вкусния микс, който някога сте опитвали. Може да консумирате по всяко време на деня – сутрин преди кардио, преди да излезете навън, преди вечерната тренировка или когато се нуждаете от освежаваща напитка, богата на аминокиселини.

Продукта съдържа натурален кофеин, зелено кафе и CLA.

Формулиран така, че да ви даде енергия и фокус с всяка една приета доза.

 

От AllMax Nutrition твърдят (а и ние също след като опитахме Amino CUTS потвърждаваме написаното), че това е най-вкусната и освежаваща хранителна добавка, която са създавали до ден днешен. Amino CUTS се разтваря перфектно, удачен е за прием сутрин и преди тренировъчни сесии, осигурява на тялото ви жизненоважни незаменими аминокиселини, които стимулират растежа и подкрепят възстановителните възможности на тялото.

Накратко за AllMax Amino CUTS 210 грама 30 дози :


Какви са ползите от приема на Amino CUTS?

►Възстановява мускулатурата
►Стимулира ефикасното изгаряне на излишните телесни мазнини
►Спомага за натрупването на чиста мускулна маса
►Дава ви енергия и зарежда мускулите ви с издръжливост
►Увеличава силовите способности на спортистите

Какво съдържа Amino CUTS?

500mg CLA – CLA e свързана линолова киселина, която забързва метаболизма и стимулира изгарянето на мазнини
127mg Натурален Кофеин извлечен от Зърната на Робуста Кафе, стандартизиран екстракт с минимум 98% съдържание на кофеин (125мг) – ще ви осигури постоянен и доста ефективен прилив на енергия
125mg Екстракт от Зелено Кафе, стандартизиран да съдържа поне 50% хлорогенова киселина – осигурява на тялото възможност да изгаря мазнините по-бързо и по-ефикасно, като в същото време стимулира обмяната на веществата в организма
2000mg Taurine – Тауринът е аминокиселина, която ще ви помогне да усещате напомпването по време на тренировка така, както никога до сега.  Дава ви сила, издръжливост и енергия.
725mg ACUTS BCAAs в съотношение 45:30:25 – това са 3-те най-важни аминокиселини, по-известни като BCAA. Те са основен изграждащ елемент в мускулната ни тъкан, толкова са ефективни, че щом приемете Amino CUTS ще забравите за мускулните трески, защото силата на BCAA е точно във възстановяването. Също така дават на тялото енергия и увеличават белтъчния синтез.
500mg Alanine
345mg Glycine
300mg Lysine HCl
50mg Phenylalanine
50mg Histidine HCl
50mg Threonine

– това са аминокиселини, които в комбинация с по-горе описаните съставки ще ви помогнат и ще стимулират цялостното изграждане на едно по-мускулесто и по-издръжливо тяло. Тяхната основна функция е градивна, защото самите аминокиселини са градивни блокчета на мускулите, а без тях растежът и развитието ви като атлет е немислимо.

 

Всяка следваща партида от AMINO CUTS бива проверявана от независима лаборатория, за да се гарантира на потребителя 100% съответствие на написаното на етикета и реалното съдържание. Продуктът е произведен в база с добри производствени практики и притежаваща cGMP сертификат за качество.

Употреба на A:Cuts :
Amino CUTS може да се използва по всяко време от денонощието, като най-необходим и най-доброто време за прием е сутрин и преди тренировка.
Приемайте 1 до 2 мерителни лъжички разтворени в 200мл вода сутрин веднага след ставане и още толкова 20-30 минути преди тренировка.
В дните, когато не тренирате приемете 1 – 2 мерителни лъжички само сутрин след сън.

 

 

Вкус

Годжи бери, Грозде, Диня, Пина колада, Портокал, Розова лимонада, Синя малина

Разфасовка

0,210кг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „AllMax Amino CUTS 210 грама 30 дози“

Your email address will not be published. Required fields are marked