Rapidcuts Femme 42caps. е мощна, 3-степенна система, която ще Ви помогне  да претърпите поразителна трансформация, губейки излишни килограми и мазнини.

Изцяло естествена хранителна добавка за отслабване

Rapidcuts Femme 42caps. ® е изцяло естествена добавка за отслабване, която е проектирана с една-единствена цел – да Ви помогне да създадете бързо и трайно красиво тяло. Да го стегнете и тонизирате чрез загуба на излишните мазнини.

Уникалното съчетание на два високоефективни и мощни комплекса в RAPIDCUTS Femme, които работят в синхрон, спомага (съчетанието) да стопите мазнините на клетъчно ниво и драстично да намалите стресовия хормон кортизол (отговорен за покачване на килограми, забавен метаболизъм, нервност и др., независимо дали спортувате или спазвате диета)

С RAPIDCUTS Femme, можете да очаквате да загубите нежеланите телесни мазнини и да стегнете тялото си  за около 12 седмици!

RAPIDCUTS Femme е първата в света женска хранителна добавка за изгаряне на мазнини, предназначена да премахне складираните телесни мазнини с невиждана досега скорост.

RAPIDCUTS Femme разполага с нова модерна 3-степенна технология за изгаряне на мазнини, наречена TRI ™.  Този революционен подход, насочен към цялостната трансформация на женското тяло поставя нов, висок стандарт в науката за намаляване на мазнините.

От момента, в който сте приели RAPIDCUTS Femme, Вие ще почувствате как той работи, а за броени дни ще видите и първите резултати.

Чрез RAPIDCUTS Femme, Вие ще преминете през три стъпки,  които ще пренасочат мазнините и ще Ви помогнат да отслабнете, както никога преди!

Уникалната хранителна добавка за отслабване за жени работи в 3 стъпки

СТЪПКА 1 НА RAPIDCUTS FEMME – TARGET

Rapidcuts Femme 42caps. включва специално TARGET съединение, предназначено да спомогне процеса на изгаряне на мазнини чрез ефективно управление на хормона кортизол в нашия организъм.

Кортизолът е хормон, който започва да се произвежда усилено, когато човек се намира в стресови ситуации.

Повишените нива на този хормон се свързват и с натрупването на мазнини в коремната област.

Кортизолът оказва влияние и върху метаболизма – понижава скоростта на обмяната на веществата.

Клиничните изследвания на това ключово съединение (известно като Sensoril ® – то е толкова добро, че печели два американски правителствени патенти 6,153,198 и 6,713,092) са доказали, че успешно намалява нивата на Кортизол в тялото с до 26%. Допълнителните ключови съставки помагат за стабилизиране и поддържане на нивата на инсулина и метаболитната функция.

СТЪПКА 2 НА RAPIDCUTS FEMME – RELEASE

RAPIDCUTS Femme RELEASE е една мощна смес, предназначена да подпомогне отделянето на мазнините от трудните и упорити области (корем, бедра), като задейства процеса на липолизата.

Една от ключовите съставки в RAPIDCUTS Femme, ForsLean ®,  е толкова ефективна за изгаряне на мазнини, че заслужено получава от правителството на САЩ патент 5804596.

Тя активира отделянето на натрупаните мазнини, които са заключени в клетъчните рецептори, като изпраща сигнал до мастните клетки,  чрез който се освобождават складираните мазнини. След като се освободят мастни киселини, RAPIDCUTS Femme преминава към етап-3 (IGNITE), където те се изгарят.

СТЪПКА 3 НА RAPIDCUTS FEMME – IGNITE

IGNITE –  Това е последният етап от процеса на изгаряне на мазнини чрез RAPIDCUTS Femme.

Той е проектиран така, че чрез него да се възпламенят и премахнат разпространените мастни киселини.

Клиничните изследвания показват, че ключовата съставка в IGNITE, успешно увеличава изгарянето на мазнини с до 25%.

IGNITE е последната стъпка в процеса на изгаряне на мазнини и ефективно гарантира естественото освобождаване от мазнините.

RAPIDCUTS Femme е идеално допълнение към ISOfemme Протеиновите шейкове, създадени специално за Вас – жените.

Разликата между хранителната добавка RAPIDCuts Femme и хапчета за отслабване

КАКВО Е ТОВА, КОЕТО ПРАВИ RAPIDCUTS FEMME РАЗЛИЧНА ОТ ОСТАНАЛИТЕ ПОДОБНИ ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ?

RAPIDCUTS Femme е създадена изключително за жени точно като вас, които искат да трансформират тялото си и да преобразят живота си.

Rapidcuts Femme 42caps. е много над всички други добавки за отслабване, тъй като това е продукт, който може ефективно да Ви помогне да управлявате и регулирате теглото си.

За разлика от много други продукти или хапчета за отслабване на пазара, Вие трябва просто да вземете една бързоосвобождаваща се капсула два пъти на ден и неусетно ще забележите ефекта.

RAPIDCUTS Femme също съдържа изключителна патентована смес, наречена Sensorilean ™, преодоляваща хронично високите нива на хормона на стреса кортизол, който често е причина за наднормено тегло и складирани мазнини на възможно най-нежеланите места.

Нормалното ниво на кортизола спомага за поддържане на жизненоважни функции и спомага за горенето на мазнините, но прекалено високото му отделяне гори много мускулна тъкан, забавя метаболизма, намалява нивото на тестостерона, забавя функцията на щитовидната жлеза и стимулира натрупването на подкожна мазнина.

Революционната Sensorilean смес помага да се балансира нивото на кортизол в тялото и най-накрая да загубите точно толкова килограми, колкото искате.

В действителност, едно 8-седмично проучване установява, че ключовата съставка в Sensorilean драстично намалява нивата на кортизола с 26%!

Rapidcuts Femme 42caps. е първата женска хранителна добавка, която открива и изгаря нежеланите мазнини във Вашето тяло.

Нейната 3-степенна технология за изгаряне на мазнини е тази, която прави продуктът RAPIDCUTS Femme наистина уникален и довежда загубата на тегло до следващо ниво.

Накратко, RAPIDCUTS Femme не е обикновенна, посредствена добавка за отслабване. Ако искате да изпитате истински резултати, да можете да ги видите и пипнете, просто вземете RAPIDCUTS Femme още днес! Нищо не работи по-бързо!

RapidCuts Femme Хранителна добавка Хапчета за отслабване

КАКВО Е SENSORILEAN?

RAPIDCUTS Femme съдържа естествено получен билков екстракт, наречен Sensorilean, който е уникална смесица от екстракти, подпомагащи загубата на тегло.Не се среща при никой друг продукт на пазара!

Тази авангардна формула е индивидуално защитенa от три отделни патента и съчетава идеалните количества от ForsLean ® и Sensoril ®. Превръщат този продукт в идеалното решение за всеки, който иска да се отърве от нежеланите мазнини.

Активната съставка в ForsLean ® активира ензим, който стимулира мастните клетки, да бъдат разбити на клетъчно ниво и да се използват като енергия, която може да помогне да се увеличи скоростта на метаболизма и термогенезата – представлява изгарянето на калории чрез отделяне на топлина.

RAPIDCUTS Femme с нова модерна 3-степенна технология за изгарянето на мазнините, наречена TRI ™.  Този революционен подход, насочен към трансформация на женското тяло поставя нов стандарт в науката за намаляване на мазнините.

От момента, в който сте приели RAPIDCUTS Femme, Вие ще почувствате как той работи и ще забележите трансформацията на тялото си само за броени дни.

Прием:

Приемайте по 1 капсула RAPIDCUTS Femme два пъти на ден на празен стомах с 180-240 мл. вода.

Вземете едно хапче 30 минути преди първото хранене, а второто 30 минути преди физическите си упражнения или преди следобедното хранене.

Дозите трябва да бъдат приемани на интервал от най-малко 6 часа. Да не се превишава 6 капсули дневно. Използвайте минимум 12 седмици за оптимални резултати.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Rapidcuts Femme 42caps.“

Your email address will not be published. Required fields are marked