AllMax Razor 8 Blast Powder 285гр.

Както културистите и ние знаем, че целта на всяка тренировка е да се постигне максимума, всеки път да се увеличават тежестите, да се тренира така определената мускулна група, че да се инициира растеж, а силата ни всеки път да се увеличава. Но ние също така знаем, че това, което всички ние преследваме е усещането, че сме достигнали своя предел, а при следващата тренировка постигаме дори още повече.

AllMax Razor 8 Blast Powder 285гр. комбинира наистина ефикасни дози от най-добрите съставки, които са на разположение, за да се увеличи производството на азотен оксид по начин, който не може да се опише, той трябва да се усети.

Какво е това? Nitrosigine® – това е стабилизиран инозитол аргинин силикат, който постига удивително високи нива на аргинин в кръвта; това води до драстично повишение на нивата на азотния оксид в мускулните клетки по време на тренировка.

Мултипатентованата технология Nitrosigine ™ е най-новата технология, която доказано увеличава притока на азотен оксид в кръвта с цели 4 пъти.

Nitrosigine® е толкова мощен, че първоначалните тестове показват, разширяване на кръвоносните съдове 5 пъти повече в сравнение с Arginine HCl.

Продуктите в нашия сайт не са лекарствени средства и по никакъв начин не трябва да се използват като такива.

 Начин на употреба:
1 мерителна лъжичка в половин чаша студена вода или 2 лъжички в една чаша вода  30-45 мин преди тренировка

Вкус

Горски плодове, Грозде, Диня, Лайм череша

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „AllMax – Razor 8 Blast Powder 285гр.“

Your email address will not be published. Required fields are marked