BCAA Boost е хранителна добавка създадена специално за прием тогава, когато правите кардио тренировка на гладно.
BCA Boost е подходящ също и за употреба по време на тренировка, като това ще ви осигури високо количество енергия, ще подобри значително възстановяването ви и ще ви помогне да изгаряте повече мазнини, като в същото време увеличавате мускулния растеж.

►Нула захари и никакви калории
►Съставки, които научно е доказано, че предотвратяват мускулното разграждане и подпомагат мускулното възстановяване и развитие
►Специално патентован бета-аланин за по-голяма издръжливост
►Повече енергия, по-бързо изгаряне на мазнини благодарение на специалната комбинация от съставки Fat Incinerating Matrix
►Поддържа хидратацията на ниво доставяйки ви важни електролити

►Кардиото на празен стомах е едно от най-трудните изпитания за сериозно трениращите. Не само физически, но и психически, кардиото на гладно е нещо, което крие и своите рискове.
Няма никакъв спор, че сутрин на празен стомах е най-подходящото време за кардио тренировка, но от друга страна на празен стомах първото нещо, което тялото ще започне да използва за енергия след бързоизчерпващият се мускулен гликоген е точно това, за което се трудите най-много – вашите мускули.

►С BCAA Boost елиминирате възможността тялото ви да самоизяжда мускулите си по време на сутрешна кардио тренировка на празен стомах.
Освен, че ще ви помогне да запазите мускулите си непокътнати, ще ви осигури високо количество енергия, фокус и желание да транирате.
С BCAA Boost изгаряте мазнините ефективно, като в същото време предпазвате мускулите си от разпад.

►За да е ефикасно, кардиото на гладно трябва да се изпълнява АБСОЛЮТНО НА ПРАЗЕН СТОМАХ
Както сами се досещате, кардиото на гладно за да е на 100% ефикасно трябва да се изпълнява на абсолютно празен стомах. Точно и заради това се препоръчва то да се изпълнява сутрин след събуждане, когато стомахът е напълно празен.
Повечето предтренировъчни хранителни добавки съдържат калории, които биха елиминирали ефективността на кардиото. За да е ефикасно кардиото на гладно, преди самата тренировка не трябва да сте приемали никакви калории, а точно и поради тази причина BCAA Boosted съдържа 0 калории.
Правилно, без калории, но в същото време ще получите мускулна протекция от разпад, ще се заредите с енергия и тялото ви ще изгаря по-бързо излишните мазнини.

►Кардиото на гладно не е нужно да се свързва винаги със загуба на трудно изградената мускулатура
Множество „експерти“ отричат кардиото на гладно като метод за изгаряне на мазнини и отслабване поради простата причина, че тялото ще използва първо мускулите като енергиен източник и чак тогава ще се насочи към мазнините, което означава загуба на мускулна маса.
Да де, но няма как това да се случи в присъствието на BCAA Boosted. Те предпазват мускулите от разпад, благодарение на верижно разклонените аминокиселини и добавеният глутамин. Тяхната ефективност е доказана в множество научни проучвания, а също така допринасят за възстановяването и изгарянето на мазнините

►Много спортисти отказват да правят кардио на гладно, защото нямат нужната енергия и желание за тренировка
Освен, че трябва да е на гладно, то кардиото трябва да се осъществи и с пълни обороти, а не просто да се отметне като ангажимент.
Празният стомах, липсата на енергия – все основателни причини да избягвате кардиото на гладно. Да, трудно е и от SAN много добре знаят това и затова добавиха естествени енергийни източници в BCAA Boosted. За енергията и фокуса имат грижата зеленият чай и екстракта от зърната на зелено кафе. Те са естествени източници на кофеин и други енергитични елементи.

►Кардиото на гладно е важно да бъде съпроводено с правилна хидратация и водно-електролитния баланс да бъде поддържан в норма
В BCAA Boosted са добавени цял комплекс от важни електролити, които ще поддържат тялото ви хидратирано, което от своя страна е предпоставка за по-ефективна тренировка и по-бързо изгаряне на мазнини.

Прием на BCAA Boost:
1 мерителна лъжичка я разтваряте в 200-400мл вода и изпивате цялата напитка по време на самата тренировка.
Ако правите кардио на гладно – изпийте 1 доза преди самата тренировка.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „BCAA Boosted SAN 420 грама плодов пунш“

Your email address will not be published. Required fields are marked