BSN е безспорно едно от най-големите имена в света на спортните добавки, а наскоро излезе с изказването, че ще направи ход, с който ще промени завинаги пазара на хранителни добавки. Ииии, не след дълго компанията пусна в продажба най-новата си предтренировъчна добавка, наричана от мнозина новият NO Xplode 3.0

BSN отново са създали невероятно подробена предтренировъчна формула, обхващаща почти всички аспекти, свързани с обучението и производителността, като например производството на енергия, сила, издръжливост и когнитивна подкрепа. По-голямата част от съставките, използвани в новата NO Xplode Pre Workout формула  са подкрепени от научни изследвания, доказващи, че новите  съставки и концентрации са още по-работещи от преди.

Новата предтренировъчна формула е с повишени концентрации на креатин, кофеин, аргинин, аминокиселини и минерали.

За да извлечеш максимума от всяка тренировка и да постигнеш възможно най-високи резултати, трябва да се заредиш с енергия, както за ума, така и за тялото. Благодарение на специалната Thermic Energy™,  NEW N.O. XPLODE доставя експлозивна енергия и повишава интензивността на тренировка от началото до края.

Освен това благодарение на патентованата смес Endura Shot™, включваща концентриран бета аланин, се повишава силата по време на тренировка, а това от своя страна позволява по-продължително натоварване и постигане на по-добри резултати.

Като прибавим новият, страхотен вкус, който никак не е за пренебрегване и отличната разтворимост, получаваме най-доброто е предтренировъчната категория, а именно NEW N.O. XPLODE.

Продуктите, които може да намерите в нашия сайт са хранителни вещества в чиста форма. Те не са лекарствени средства и по никакъв начин не трябва да се използват като такива. Ние не носим отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства.

Начин на употреба:   

1 доза 30 мин преди тренировка. Не приемайте повече от 2 дози за 24 часов период.

Вкус

Диня, Зелена ябълка, Малина, Плодов пунш

Разфасовка

1кг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „BSN – N.O.-Xplode 3.0“

Your email address will not be published. Required fields are marked