Cobra Labs The Ripper е един от най-ефективните и бързодействащи фет бърнъри на световния пазар днес. Тази формула с уникален ефект и чудесен вкус се разтваря за секунди и започва да действа до няколко минути още с първата доза. Това е фет бърнър, който можете да усетите.

Бързодействащата формула на Cobra Labs The Ripper съдържа бленда от концентрирани съставки, които са преднзначени да изгорят мазнините и да контролират апетита. В същото време, доставя чиста и постоянна енергия през целия ден, без сривове в енергийните нива, каквито се наблюдават при повечето продукти за редуциране на теглото.

Extreme Muscle Fuel
Бета-аланинът в блендата е аминокиселина, която е известна със свойството си да неутрализира действието на млечната киселина като регулира pH-то в мускула. По този начин се увеличава издръжливостта по време на тренировка. Тауринът е също аминокиселина, която стимулира енергийното производство в организма. Екстракта от гуарана в комбинацията с кофеин има мощен термогенен ефект, който засилва метаболизма и изгарянето на мазнините. Кофеинът стимулира и нервната система, като по този начин доставя прилив на енергия. Малиновите кетони имат доказан ефект върху разграждането на мазнините, както и пречат на тяхното натрупване.

Ripper Shred Matrix
Ацетил л-карнитин хидрохлоридът в блендата е една от най-ефективните форми на аминокиселината. Нейното действие е да транспортира мазнините до митохондрите в червените мускулни влакна, където те биват изгаряни като енергия. Екстрактът от зелено кафе, подобно на малиновите кетони, има изразен липотропен ефект. Зеленият чай в блендата пък е мощен антиоксидант който неутрализира свободните радикали, получени при окисляването. В продукта също така се съдържат и екстракти от канела и маслинови листа.

Супер мощен фет бърнър

Бързодействащи съставки

С чудесен вкус

Доставя енергия през целия ден

Контролира апетита

Опаковка за 30 дневен прием

Начин на приемане:
Приемайте Cobra Labs The Ripper по 1 доза, разтворена в 180-250 мл вода 15-30 минути преди закуската. 5-6 часа по късно, может да приемете още 1 доза. За най-добри резултати приемайте в продължение на 60 дни и в комбинация с хранителен режим и тренировки. Не превишавайте 2 дози в рамките на 24 часа.

Food supplement.
Content: 150 Grams
Serving size: 1 Scoop 5 Grams
Servings per Pack: 30
Recommended daily use: 1 Serving(s)

Amount per 5 gr 100 gr
Kilocalories 5 100
Kilojoule 20.92 418.40
Total Fat 0 gr
Cholesterol 0 mg
Total Carbohydrate 1 gr 20 gr
Dietary Fiber 0 gr
Sugars 0 gr
Protein 0 gr
Vitamin C 45 mg 900 mg
Vitamin B12 25 mg 500 mg
Pantothenic Acid 4 mg 80 mg
Chromium 100 mcg 2000 mcg
(As Chromium Picolinate)
Extreme Muscle Fuel 2034 mg 40680 mg
Carnosyn® (Beta-Alanine)
Taurine
Guarana Extract
Raspberry Ketones
Caffeine (200mg)
Ripper Shred Matrix 1106 mg 22120 mg
Acetyl L-Carnitine HCl
Green Coffee Extract
Green Tea Extract
Cinnamon Bark Extract
Olive Leaf Extract (40% Oleuropein)

Other ingredients
Citric Acid, Natural Flavors, Calcium Silicate, Silicon Dioxide, FDandC Yellow #5, FDandC Blue #1

Вкус

Черешова лимонада

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Cobra Labs The Ripper, 10 Gr5ams“

Your email address will not be published. Required fields are marked