HydroxyCut SX-7 70caps MuscleTech е най-новият продукт за отслабване и изгаряне на мазнини, който е създаден благодарение на най-новите и иновативни методи и изследвания в сферата на хранителните добавки. Продукта работи за бързото и ефективно изгаряне на досадните мазнини, дава ви енергия, подпомага фокуса и съдържа едни от най-добрите компоненти в състава си.
Продукта HydroxyCut SX-7 70caps MuscleTech съдържа 7 невероятни съставки, които са в основата на неговото действие:
Myristica fragrans
Семена от индийско орехче, които са богати на миристицин, което допринася за по-доброто ви представяне в залата и увеличава възприятието на съставките.
Salvia officinalis
Това е известния градински чай наричан Salvia, който подпомага цялостното храносмилане и по-доброто усвояване на приетите храни, като предотвратява натрупването складирането им като излишни мазнини.
Caffeine
Научно е доказано, че кофеина подпомага термогенезата, увеличава енергията и засилва фокуса по време на физическо натоварване.
Green Coffee
Индивиди приемащи 200 милиграма стандртизиран екстракт от зелено кафе, който се намира в HydroxyCut SX-7 под формата на хлорогенна киселина, свалят до 4кг за 60 дни с нискокалориина диета.
Green Tea
Зеления чай е добър източник на полифеноли, като EGCG, които подпомагат цялостното редуциране на излишните мазнини.
Theobrama Cacao
Това е какаово дърво, а наименованието му означава „храна на боговете“. Продукта съдържа екстракт от какаови зърна, които подпомагат изгарянето на мазнини и са добър източник на енергия.
ALA (alpha lipoic acid)
Alpha Lipoic Acid се среща в зеленчуците, това е популярен нутриент, който се използва от дълги години във фитнес средите, известността му е добита благодарение на своята ефективност.

За да усетите как ви повлиява продукта приемайте първите 2 дни по 1 капсула на ден, ако толеранса ви е нормален, от 3ти и 4ти ден приемайте по 1 капсула 2 пъти на ден.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „HydroxyCut SX-7 140caps MuscleTech“

Your email address will not be published. Required fields are marked