Вероятно знаете, че тестостеронът и хормона на растежа са забранени в някои държави. Нашата формула, обаче ще набави на тялото Ви необходимите вещества- естествено и без никакви странични ефекти.

Тези хормони са необходими за правилния растеж на мускулите и изгарянето на мазнините. Накратко, нашата формула от хормонални активатори Ви дава възможност да постигнете желания размер на мускулите, за който винаги сте мечтали, с темпо,, което ще надмине и най-смелите Ви очаквания

Iridium Labs Somatodrol помага на тялото Ви да произвежда повече Тестостерон и Хормон на растежа по естествен път и без странични ефекти, причинени от анаболни стероиди.

Тестостеронът и Хормонът на растежа са от съществено значение за увеличаването на мускулната маса и изгарянето на мазнините. Формулата ни с хормонални активатори Ви позволява да получите мускулите, които искате със скорост, която никога не сте смятали за възможна.

Уникално добрите съставки на Iridium Labs Somatodrol ще ви дадат повече енергия и по-бързо възстановяване след всяка тренировка. Със Соматодрол веднага влизате в играта!

Iridium Labs Somatodrol е част от продуктовата гама продукти на Iridium Labs. Продуктовата линия е предназначена за всеки, който би искал да подобри представянето си във фитнес залата, да разкъса тялото, да има повече енергия и да увеличи издръжливостта си.

  • Увеличава Тестостерона с 30%
  • Увеличава натуралното производство на Хормон на растежа
  • По-бързо възстановяване, след всяка тренировка
  • Премахва спазмите и мускулното напрежение
  • Повишава силата
  • Почишава либидото

Начин на приемане:
Приемайте 1-2 капсули 2 пъти на ден с чаша вода!

Food supplement.
Content: 60 Capsules
Serving size: 1 Capsule
Servings per Pack: 60
Recommended daily use: 1 Serving(s)

GRTH Factor 900 mg
Beta-alanine 500 mg
AAKG 400 mg
FatReduction Matrix 173.58 mg
Cayenne pepper 4:1 90 mg
Guarana 46 mg
Caffeine Anhydrous 30 30 mg
Vit. B3 6 6.06 mg
Vit. B12 0.9 mg
Pyridoxine hydrochloride 0.62 mg

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Iridium Labs Somatodrol, 60 Capsules“

Your email address will not be published. Required fields are marked