Muscle InFusion е протеинът с най-добрият и разнообразен състав, съдържащ всичко, от което се нуждае един спортист за да повиши мускулната си маса и да подкрепи възстановяването след тренировка.
Протеиновите матрици са подходящи за хора търсещи протеин, който да им предоставя „всичко“ в една единствена доза. Muscle InFusion събира в себе си най-добрите протеинови източници в света на хранителните добавки.
Протеинът е изграден от цели 6 различни типове протеини, като всеки един от тях се отличава с уникален аминокиселинен профил, което е основен ключов елемент, когато търсим най-ефективният протеин за мускулна маса, сила и възстановяване.

Накратко за Muscle InFusion:
Кутия съдържаща 2270 грама протеин
Всяка разфасовка ви доставя 60 дози от по 38 грама всяка
Висока концентрация на протеини в доза – 25 грама протеини освобождаващи се бавно и постепенно в тялото, което подсигурява на мускулите храна и материал за растеж и възстановяване
Източник е на суроватъчен протеин концентрат и изолат
Много високо съдържание на незаменими аминокиселини
Всяка една доза ви доставя над 5 000 милиграма аминокиселини с разклонена верига BCAA
Ниско съдържание на Мазнини и Въглехидрати – това го прави подходящ за прием във всякакви периоди – отслабване, поддържане, покачване на мускулна маса
Добавен е и Глутамин за още по-пълноценно и по-бързо възстановяване
Обогатен с Ензими за да се гарантира пълното усвояване на съставките
Притежава перфектна разтворимост – разбива се даже и с лъжичка
Невероятни вкусови качества – предлага се в 5 различни вкуса – Шоколад, Шоколад с Банан, Шоколад с Фъстъчено масло, Ванилия, Бисквитка с крем

Прием:
1 мерителна лъжичка = 38 грама = 1 доза
1 доза се разбива в 150-200мл вода
Приемайте от 1 до 4 дози на ден
Заради своето перфектно съдържание – много протеини в доза, малко мазнини и въглехидрати, Muscle InFusion е подходящ за употреба по всяко време на денонощието.
Най-важните моменти за прием на протеини са сутрин веднага след ставане за да елиминираме катаболните процеси, 30-40 минути преди тренировка за да осигурим енергия за мускулите, веднага след тренировка за да заредим тялото си с протеини, които ще го възстановят и подготвят за следващата тренировка. Вечер преди лягане също можете да приемате 1 доза от Muscle InFusion, което ще осигури на организма пълноценен източник на протеин за цялата нощ, когато тялото има най-голяма нужда от протеини за да възстанови изтощените мускули.

Вкус

Бисквитка с крем, Ванилия, Шоколад, Шоколад и банан, Шоколад и фъстъчено масло

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Muscle InFusion Nutrex 2270 грама“

Your email address will not be published. Required fields are marked