Продукта MusclePharm Combat Protein Powder, 1814 Grams е протеинов микс, който увеличава мускулната сила и маса и намалява времето за възстановяване на мускулите. За мнозина е трудно да получат достатъчно протеин през деня само с консумиране на храна, така Muscle Pharm направиха протеин на прах, който ви дава допълнителни протеини, от които се нуждаете за да увеличавате силата и масата си. Тази добавка е направена така, че да може протеина да се разпределя във времето. Това означава, че не само ще се имате протеин, вливащ се в кръвта ви бързо, но ще го получавате непрекъснато през следващите няколко часа. MusclePharm Combat Protein Powder протеинът е перфектната бленда, която ще ви даде резултатите, които търсите във фитнес залата.

За да преразгледаме MusclePharm Combat Protein Powder, 1814 Grams ние първо трябва да разберем какво представлява. Тази добавка е протеинова смес от суроватъчен протеин на прах, който с течение на времето непрекъснато храни мускулите в продължение на часове.

MusclePharm Combat Protein Powder, 1814 Grams използва комбинация от протеини, получени от суроватка и казеин, за да могат непрекъснато да хранят мускулите. Казеина е много бавно усвояващ се протеин, който е освобождава за период от около осем часа. Суроватъчния протеин-изолат е един от най-добрите протеини в днешно време, защото се усвоява много бързо от мускулите. Той е един от главните протеини в MusclePharm Combat Protein Powder.

Третата съставка е концентрата от суроватъчен протеин. Тази съставка също е много важна, защото съдържа много ензими, витамини и хранителни вещества.
Този суроватъчен комплекс, заедно с казеин и яйчен албумин (помага за образуването на мускулната маса) звучи като отлична комбинация за един отличен прием на протеини.

Микс от храносмилателни ензими:
MusclePharm Combat Protein Powder съдържа 60 гр. вискокачествени храносмилателни ензими съдействащи за храносмилането и усвояването. Човешкото тяло не може да усвои това, което не може да преработи. MusclePharm Combat Protein Powder ви осигурява едно бързо и качествено усвояване на мускулно-изграждащи компоненти.

Аминокиселини с разклонена верига BCAA и глутамин:
Верижно разклонените аминокиселини L-левцин; L-изолевцин и Л-валин са от изключителнаважност за поддържането, възстановяването и изграждането на мускулна тъкан. * Установено е, че верижно разклонените аминосиселини(и по специално L-левцин) подпомагат синтеза на протеин в мускула и съответно растежа му. L-глутаминът е аминокиселина, която има благоприятен ефект върху имунната система. Съдейства и при възстановяване. Комбинацията между глутамина и BCAA изграждат мускулно изграждащите и възстановителни характеристики на нашия супер напреднал в технологично отношение протеин.

Whey Protein Hydrolysate
Whey Protein Isolate
Whey Protein Concentrate
Egg Albumin
Whey Protein Isolate
Смесете 1-2 мерителни лъжици с 240-350 мл. вода. Променяйте количеството вода, за да достигнете желаната консистенция. За увеличаване приема на протеин и постигане на един уникален вкус, приемайте с обезмаслено мяко вместо с вода. Комсумирайте MusclePharm Combat Protein Powder минимум 2-3 пъти дневно в замисимост от протеиновите ви нужди.

Food supplement.
Content: 1814 Grams
Serving size: 1 Scoop 34.9 Grams
Servings per Pack: 52
Recommended daily use: 1 Serving(s)

Calories 130
Calories from Fat 15

Total Fat 1.5 g
Saturated Fat 1 g
Trans Fat 0 g
Cholesterol 46 mg
Sodium 150 mg
Potassium 270 mg
Total Carbohydrate 5 g
Dietary Fiber 1 g
Sugars 2 g
Protein 25 g

Vitamin A
Vitamin C
Calcium
Iron

Other ingredients:
Microfiltered Protein Blend (Whey Protein Concentrate, Whey Protein Isolate, Whey Protein Hydrolysate, Egg Albumin), Cocoa Bean Powder, Natural and Artificial Flavors, Inulin, Salt, L-Glutamine, Sucralose, Acesulfame Potassium, Protease, Potassium Citrate, Lactase, L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine, Soy Lecithin
ALLERGEN WARNING: CONTAINS MILK, EGG, SOY (Lecithin). Made in a facility that may also process egg, tree nuts, sesame, peanuts, fish, crustaceans, shellfish, and wheat products.

Вкус

Бананов крем, Шоколадово фъстъчено масло, Ягода

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „MusclePharm Combat Protein Powder, 1814 Grams“

Your email address will not be published. Required fields are marked