MuscleTech Premium Isolate-Whey 3lb

Premium Isolate Whey съдържа в себе си само ултра чист, микрофилтриран суроватъчен протеин изолат – възможно най-чистата форма на суроватъчния протеин, която може да захрани тялото Ви. Този продукт е добит чрез процес на филтриране, който използва прецизна технология за отстраняване на лактозата, пепелта и мазнините, Platinum 100% Iso Whey доставя основните биоактивни протеинови фракции, добавени в тази невероятна формула.

Premium Isolate Whey е толкова чист, че формулата се смесва незабавно в шейкър или дори в чаша, разбит с лъжица. И точно толкова важно, колкото качеството и чистота на суроватъчния протеин в Premium Isolate Whey,  е неговият вкус.

Plsteremium Iso Whey предоставя на тялото ви с протеинови фракции с най-висока биологична стойност (BV). BV посочва източника на протеин с най-голям мускулен потенциал.

Биоактивни фракции, във PREMIUM ISOLATE WHEY-

Beta-лактоглобулин – Високо съдържание на основни аминокиселини и аминокиселини с разклонена верига (ВСАА), които са важни за възстановяване на мускулите след тренировка.

Алфа-лакталбумин – Тази фракция е изключителен източник на есенциални аминокиселини и БЦАА. Нещо повече, тя е с високо съдържание на аминокиселината триптофан.

Glycomacropeptide – Изследванията показват, че тази фракция може да подкрепи общите серумни концентрации на аминокиселини. Нещо повече, тази фракция съдържа относително високи количества от аминокиселини с разклонена верига, изолевцин и валин, които, заедно с левцинът, са важни за мускулния метаболизъм и растеж.

Имуноглобулините – Тези фракции са богати на глутамин, аминокиселината,  която може да поддържа възстановяването на мускулите след интензивни тренировки.
Телешки серумен албумин – Тази фракция е доставя протеин с добър профил на незаменими аминокиселини, които са важни за подпомагане растежа на мускулите.

Лактопероксидаза – Тази фракция има ензимни свойства за по-добро усвояване.

Доверявайки се на този невероятен продукт, Вие ще предоставите на тялото си всичко необходимо да изгради една невероятно чиста мускулна маса.

Продуктите, които може да намерите в нашия сайт са хранителни вещества в чиста форма. Те не са лекарствени средства и по никакъв начин не трябва да се използват като такива. Ние не носим отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства.

УПОТРЕБА:

1 лъжица, разбита в 120 мл. Студена вода или мляко и консумирайте преди или след тренировка или между храненията.

Допълнителни източници:

Вкус

Шоколад

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „MuscleTech Premium Isolate-Whey 3lb“

Your email address will not be published. Required fields are marked