1. Mutant MASS 2200 гр.

Ако наистина искате плочки и чиста мускулна маса по-бързо от всякога, то Mutant MASS от MUTANT е решението. Mutant MASS  е сериозна формула, създадена само с здраво работещи атлети, които искат сила, абсолютни размери и пак сила. Продукта е разработен  при 2 годишно изследване и се основава на здрава и доказана наука. По важно е, че завършената формула на Mutant MASS  е също тествана в залата, където беше поставен в истински културисти и силови атлети. Ако добавите само 1 доза от Mutant MASS  на ден към вашето ежедневие, ще прибавите до 5lbs мускул, лишен от мазнини, през следващиет 14 дни, ще увеличите седалищната преса с 10-20lbs и ще увеличите гръдната обиколка с 2, 5 см.

 

Mutant MASS 2200 гр.

Характеристики на Mutant MASS :

  • Повече от 1060 калории на доза
  • Съдържа цели 10 протеинови източника
  • Осигурява адекватно количество въглехидрати
  • Лесно разтваряне
  • Превъзходен вкус

Mutant MASS 2200 гр. е всичко за получаването на твърди като скала мускули! Изграждането на мускули изисква подходящ протеинов микс за да разтегне мускулната тъкан и да е възстанови бързо. Протеините трябва да се пощадят от похабяване за енергийните нужди на тялото, докато мускула също изисква масивни вливания от чисти калории, заместващи използвания при тренировките гликоген. Смилане, обсорбиране, отпускане на калории и манипулиране на протеиновата последователност- Mutant MASS  взима предвид всичко това и побеждава всичко.

Факт е, че 92% от трениращите никога не достигат масата, която желаят. Mutant MASS  е създаден специално за тази едничка цел – чиста добавена маса. Формулата е на светлинни години напред от това, което понастоящем се предлага за маса. Другите продукти са с високо съдържание на захар и лактоза, смес от по-евтино мляко или суроватъчни протеини- Mutant MASS  превъзмогна всичко това за да създаде съвършената формула!

Разфасовка: 2200 грама

Състав:

pvl-mutant-mass-2kg-sf

Вкус

Банан, Бисквитка с крем, Брауни, Ванилия, Троен шоколад

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Mutant MASS 2200 гр.“

Your email address will not be published. Required fields are marked