Nutrex Hemo-Rage ULTRA-concentrate 300gr.

Извъд нормалното, отвъд хардкор, това е, което трябва да знаете преди да започнете приема на Hemo Rage Black Ultra Concentrate. От Ъндърграунд-а ви донесохме най-силният пред тренировъчен продукт произвеждан някога. Лабораторно разработен със съставки за много голяма енергийност, стегнатост на мускулатурата, приток на кръв във мускулите и жестоко напомпване. Тази формула работи безотказно при предтренировъчните суплементи.Това е като експлозив за вашите мускули във фитнеса.

Hemo Rage Black Ultra Concentrate ви приготвя за битка, в която вие ще бъдете победител със тежестите.

 

Hemo Rage Black Ultra Concentrate ще Ви удари здраво и бързо. Нужна е само една лъжичка от него и ще усетите, че сте в предтренировъчно състояние, което няма аналог – екстремно бушуваща енергия, разкъсващо кожата напомпване, необикновено силна васкуларизация, изключителен ментален фокус и чистота на мисълта (насочени само в една посока, сякаш сте в тунел!), чупещи рекордите силови постижения и незабавно увеличение на мускулния обем.
Продуктите, които може да намерите в нашия сайт са хранителни вещества в чиста форма. Те не са лекарствени средства и по никакъв начин не трябва да се използват като такива. Ние не носим отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства.

 

Начин на употреба:

За тези, които се осмеляват и наистина търсят добър предтренировъчен продукт, който се различава от всичко друго, ви съветваме да подходите с изключително внимание към инструкциите за употреба. Използвайте само една доза (една лъжичка) за 24-часов период. Смесете 1 лъжица в 120-150 мл. студена вода 30 минути преди тренировка. Не приемайте повече от 1 лъжичка при никакви обстоятелства

Вкус

Арктически плодове, Плодов пунш, Ябълка

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Nutrex – Hemo-Rage ULTRA-concentrate 300gr.“

Your email address will not be published. Required fields are marked