Nutrex Lipo-6 Black 120caps.

Нутрекс достига друго ниво във фет бърнърите. Отвън екстремното,отвъд максимум сила и стегнатост,далеч отвъд всеки фет бърнър, който сте опитали до сега.

Липо 6 блек е един от най-бързодействащите и даващи бърз ефект продукти на планетата. Този продукт е създаден на теория, която изобщо друг фет бърнър не е дръзнал да постигне или опита.

Липо 6 блек атакува мазнините в тялото със инстинкт на убиец за да ги унищожи. Няма 2ро мнение. Липо 6 блек и убииствен фет бърнър. Ако сте стигнали до задънена улица и не знаете накъде да поемете, но искате нещо наистина да промени вашето горене на мазнините, то тогава вие сте на прав път като изберете Липо 6 блек.

Продуктите, които може да намерите в нашия сайт са хранителни вещества в чиста форма. Те не са лекарствени средства и по никакъв начин не трябва да се използват като такива. Ние не носим отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства.

Начин на употреба:

Поради екстремният потенциал на продукта,инструкциите трябва строго да се изпълняват.

Вземете 3 капсули сутрин и още 3 следобед.Не приемайте 6 часа преди сън.НИКОГА НЕ ПРЕВИШАВАЙТЕ 6 КАПСУЛИ НА ДЕН.За по-добър резултат желателно е продукта да не се приема със храна.Консумирайте го 30 минути преди хранене.Максимум прием е за 8 седмици, последван от 4 седмици почивка.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Nutrex – Lipo-6 Black 120caps.“

Your email address will not be published. Required fields are marked