Nutrex Lipo-6 Black Ultra Concentrate, 70 Grams ПЛОДОВ ПУНШ

Не всеки е надарен с тяло, което може лесно да изхвърля  нежеланите мазнини. Повечето хора  опитват различни продукти за отслабване, но те или не действат, или спират да са ефективни след известно време. През последните години, на пазара непрекъснато се появяват добавки за отслабване с гръмки обещания, а след това изчезват безследно. Има един продукт обаче, който “слага в малкия си джоб“ всички фет- бърнари създавани някога! Става въпрос за Nutrex Lipo-6 Black Ultra Concentrate.  Това е мощен и изключително популярен фет- бърнър, под формата на прах, за максимално  добра абсорбция и бързи резултати.

Непрекъснатото използване  на фет-бърнъри, причинява  постепенно намаляване на чувствителността на адренергичните рецептори. Това пък от своя страна води до намаляване на ефективността на съответния продукт за отслабване, а от там до по – малко и по – бавно изгаряне на излишните мазнини.  Всъщност, загубата на чувствителност на рецепторите, е един от най – често срещаните проблеми в отслабването.

Nutrex Lipo-6 Black Ultra Concentrate е първият в света фет-бърнър, който елиминира този проблем! Как точно прави това? Първо почиства рецепторите с  фенилпропаноиди, после ги препрограмира, а накрая активира   новите рецептори с ултра-концентрирания разрушаващ мазнините комплекс.

Nutrex Lipo-6 Black Ultra Concentrate повишава температурата на тялото до здравословни граници, което спомага изгарянето на мазнините. Освен това, този продукт има  мощен потискащия апетита ефект. И въпреки че спомага отслабването, Nutrex Lipo-6 Black Ultra Concentrate осигурява и прилив на енергия, а това ще Ви помогне  да се чувствате по-активни от дълго време.

Nutrex Lipo-6 Black Ultra Concentrate е чудесен избор, когато става дума за намаляване на теглото. Този продукт ще Ви помогне да  постигнете  бързо изгаряне на мазнините, за да имате  тялото, което винаги сте искали.

  • Драстично намаляване на телесните мазнини
  • Свръх активен метаболизъм
  • Максимално освобождаване на мазнините, чрез три форми на растението йохимбе
  • Оптимален термогенен ефект за изгаряне на мастните натрупвания
  • Пет различни система за разрушаване на мазнините

Начин на приемане:
Поради изключителната сила на действие на Nutrex Lipo-6 Black Ultra Concentrate всички указания за употреба трябва да се спазват стриктно. За да изпитате пълната сила на Nutrex Lipo6 Black, вземайте по 1 доза сутрин и още 1 доза следобяд. Не приемайте в рамките на 6 часа сън. Никога не превишавайте 2 дози дневно. За максимална ефикасност и най-добри резултати Nutrex Lipo-6 Black Ultra Concentrate не трябва да се приемат с храна. Приемайте най-малко 30 минути преди хранене. Освен това, Nutrex Lipo-6 Black Ultra Concentrate трябва да се използва циклично с почивки. Максималната продължителност на приемане е 8 седмици, последвано от 4 седмица период на почивка.

Food supplement.
Content: 70 Grams
Serving size: 1.4 Grams
Servings per Pack: 50
Recommended daily use: 1 Serving(s)

Amount per 1.4 gr 100 gr
Chromium (as Picolinate) 100 mcg 6666.67 mcg
Caffeine Anhydrous 200 mg 13333.33 mg
N-Acetyl-L-Tyrosine 110 mg 7333.33 mg
Citrus Aurantium Extract (fruit) 60 mg 4000 mg
Capsicum Annuum Extract (fruit) 5 mg 333.33 mg
Piper Nigrum Extract (fruit) 5 mg 333.33 mg

Other ingredients
Natural and Artificial Blue Raspberry Flavor, Citric Acid Sucralose, Malic Acid, Acesulfame K, Silica, E133

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Nutrex Lipo-6 Black Ultra Concentrate, 70 Grams ПЛОДОВ ПУНШ“

Your email address will not be published. Required fields are marked