Olimp DAA Xtreme Prolact-Block, 60 Tablets

Чували ли сте за Olimp DAA Xtreme Prolact-Block или D-аспарагиновата киселина? Доказано е, че тази нормално срещаща се в тялото аминокиселина повишава  естественото производство на тестостерон при мъжете с почти 50%, за по-малко от 2 седмици! Възползвайте се от това, като вземете Olimp DAA Xtreme Prolact-Block! Това е висококачествена хранителна добавка със 100% съдържание на D Aspartic Acid киселина, която насърчава изграждането на чиста мускулна маса и повишава енергията и издръжливостта по време на натоварващи тренировки, като повишава  нивото на тестостерон в организма. Olimp DAA Xtreme Prolact-Block киселина играе важна роля при регулиране отделянето и синтеза на тестостерон. Тя е станала известна хранителна добавка сред атлетите и бодибилдърите, тъй като подпомага доброто представяне в залата.

Olimp DAA Xtreme Prolact-Block киселина спада към неесенциалните  киселини, което означава че Вие трябва да си я набавяте чрез външни източници, въпреки че в тестисите, хипофизната жлеза и хипоталамуса се съдържат известни количества от нея.Olimp DAA Xtreme Prolact-Block, всъщност е една сравнително ново, революционно откритие, в областта на  хранителните добавки. Тя притежава уникалната способност, бързо да повишава и стимулира производството на тестостерон. Това става възможно, благодарение на нейната способност, значително да  увеличава лутеинизиращия хормон (LH). Именно този хормон сигнализира  на тестисите да произвеждат повече тестостерон, което води до увеличаване на нивата му.

Това означава, че продукта Olimp DAA Xtreme Prolact-Block ще стимулира тялото да произвежда естествено повече тестостерон, без да прибавя в тялото допълнително количество от хормона. Повишените нива на тестостерон могат да допринесат за повишаване на цялостната мускулна маса и да подпомогнат постигането на по-добри резултати по време на тренировка. Приемайки  Olimp DAA Xtreme Prolact-Block, Вие можете да очаквате  тласък на енергийни нива и подобряване на настроенето, свързани с по-високите нива на тестостерона. D-аспарагиновата киселина също така може да повиши нивата на азотния окис,  което съдейства за получаването на големи и  плътни мускулни помпи.

Тази киселина дори може да предизвика повишаване синтеза  на невротрансмитери като допамин и GABA, които са отговорни за подобряване на паметта, и имат антидепресантни свойства. Olimp DAA Xtreme Prolact-Blockкиселина е особено полезна добавка  за хора на възраст над тридесет, тъй като по това време  нивата на тестостерон започват да намаляват естествено. Olimp DAA Xtreme Prolact-Block е добавка, която  може да Ви помогне да постигнете повече спортни успехи, да имате по-големи и релефни мускули, и да се възстановявате по-бързо след всяка тренировка.

  • Увеличава по естествен начин нивата на тестостерона
  • Стимулира мускулния растеж
  • Повишава издържливостта и енергията
  • Увеличава мускулната сила
  • Подобрява и ускорява възстановяването
  • Редуцира излишните мазнини
  • Нормализира кръвното налягане
  • Подобрява настроението
  • Повишава либидото

Начин на приемане:
Приемайте Olimp DAA Xtreme Prolact-Block 1 доза с 240 мл вода и консумирайте сутрин с храна.

Food supplement.
Content: 60 Tablets
Serving size: 1 Tablet
Servings per Pack: 60
Recommended daily use: 1 Serving(s)

1 tabl 2 tabl
D-aspartic acid 1600 mg 3200 mg
Vit. E 7.5 mg 15 mg
Vit. B6 2.1 mg 4.2 mg
Zinc 7.5 mg 15 mg
(as zinc amino acid chelate of Albion®)

Other Ingredients:
82% D-aspartic acid, bulking agent – isomalt; firming agent – hydroxypropyl methyl cellulose; zinc bisglycinate, DL-alpha-tocopheryl acetate – vit. E, glazing agent – polyethylene glycol; anti-caking agent – magnesium salts of fatty acids, pyridoxine hydrochloride – vit. B6.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Olimp DAA Xtreme Prolact-Block, 60 Tablets“

Your email address will not be published. Required fields are marked