Непрекъснато нарастващите изисквания в комплекса областта на храненето за физически активни хора по време на екстремни упражнения и на строгите изисквания по отношение на регенерация на тялото води до повишено търсене на най-високо качество на високо протеинови продукти, сред спортистите. В днешно време, конкуренцията се е разпространил от футболни игрища и спортни съоръжения в областта на нутригеномика подкрепен от напреднали диетична добавка, която сега се определи успеха или неуспеха за професионалисти и аматьори, които имат все по-конкурентния подход към своите спортове.

Olimp Pro Whey Shake е съвременно решение за допълнение на най-високо качество източници на протеини Безспорно е, че количеството на протеина е необходимо в органите на здрави, физически активни хора е много по-висока, отколкото при тези, които не се занимават с физически упражнения. По тази причина, съставът наOlimp Pro Whey Shake разклащане се изградена на базата на източници на протеин с висока биологична стойност, като мляко суроватъчен протеин изолат (WPI), концентрат (WPC) и хидролизат (WPH).

Освен това, те се характеризират с отлична PDCAAS смилаемост коефициент на базата на търсенето на специфични аминокиселини и смилаемостта на източник на даден протеин . WPI, WPH и WPC, които са доминиращите елементи на Olimp Pro Whey Shake, имат много високо количество аминокиселини с разклонена странични вериги (BCAA) и серен аминокиселини, включително цистеин – един от основните компоненти на глутатион, който има много силен антиоксидант формула.

Същността на Olimp Pro Whey Shake и неговата ефективност се основават на въпроса за Оптимизация на динамиката на аминокиселина на абсорбиране в различни физиологични състояния на организма, с особен акцент върху периода непосредствено преди, по време и след тренировка. Само с една порция на Olimp Pro Whey Shake, нивото на аминокиселини в кръвта се увеличава в рамките на 15 минути след консумация и остава в тази повишена състояние за повече от 2 часа. Този ефект се постига благодарение на уникалните пропорции на WPH: WPI: WPC открити от експертите на спорта допълване на Министерството на Олимп Labs® за изследвания и разработки.

Продължителността на времето, през което кръвта се насища с свободни аминокиселини пуска Olimp Pro Whey Shake в челните редици на продукти с по-специален широко приложение на спектъра; това е продукт, който трябва да се използва всеки път, когато тялото се нуждае от незабавна и продължителна доставка на аминокиселини.

Ефектите на Olimp Pro Whey Shake, предназначени да предотвратят възникването на вътрешни условия, които водят до срив на мускулния протеин чрез такива мерки, включващи аминокиселини в енергетиката процеси, са подобрени чрез добавяне на свободен L-глутамин от фармацевтичен клас.

Размерът на тази аминокиселина в мускулната тъкан е тясно свързан с възможността тъкани за синтезиране на протеини. Колкото по-високо ниво на глутамин в мускулите, толкова по-силно анаболизъм. Освен това, заедно с L-левцин (високо съдържание на WPC, WPI, WPH), той контролира анаболен хормон сигнални пътища (инсулин, инсулин-подобен растежен фактор, растежен фактор механична), Olimp Pro Whey Shake разклаща също има допълнително част на таурин ,

Проучванията показват, че добавки с тази аминокиселина води до повишена окисляването на мазнините по време submaximum усилие и осигурява обучени спортисти с повече издръжливост. Тя подобрява флуидността на клетъчната мембрана, укрепване на отбраната си, като в същото време проявяващи силни свойства анти-окисление. Използването Olimp Pro Whey Shake осигурява оптимален анаболен и анти-катаболни среди е създаден по времето заобикалящата упражнения и преди сън , Тя насърчава активиране на енергийните резерви, натрупани в мастните тъкани, следователно защитата на мускулните протеини от преразход на производството на енергия.

Необходимо е също така да се отбележи, че компонентите на Olimp Pro Whey Shake протеинови са ключов macroelement отговорен за увеличаване на енергийните разходи на храносмилането и, като резултат, те стимулира търсенето на енергия над основния метаболитен процент от 20-35%. Затова те увеличават разхода на енергия на тялото, които в корелация с високо протеинова диета прави стройна структура по-лесно да се постигне и поддържа.

Начин на приемане:
Смесете една пълна лъжица Olimp Pro Whey Shake с 250 мл вода или мляко. За тези, които нямат толкова голяма нужда от протеини, половин лъжица може да се смеси със 125 мл вода  или мляко. Молим да обърнете внимание на допълните калории при добавяне на мляко.

Приемайте Olimp Pro Whey Shake два или три пъти на ден, в зависимост от вашите протеинови нужди. Помнете, че най-доброто време за приемане на протеин е веднага след ставане сутрин, след интензивна физическа активност, като вдигане на тежести, и преди лягане.

Food supplement.
Content: 2270 Grams
Serving size: 1 Scoop 35 Grams
Servings per Pack: 65
Recommended daily use: 1 Serving(s)

Nutrition value Per serving Per 3 servings Per 100 g
Energy 579 kJ/
138 kcal
1736 kJ/
414 kcal
1653 kJ/
394 kcal
Fat
of which saturated fatty acids
1.9 g
1.9 g
5.7 g
5.7 g
5.4 g
5.4 g
Carbohydrates
of which sugars
9.1 g
4.2 g
27 g
13 g
26 g
12 g
Fibre 0 g 0 g 0 g
Protein 21 g 62 g 59 g
Salt 0.22 g 0.66 g 0.63 g
L-glutamine 438 mg 1313 mg 1250 mg
Taurine 175 mg 525 mg 500 mg

Other Ingredients:
71.1% processed proteins (ultra-filtered whey protein concentrate (from milk), whey protein isolate (from milk), whey protein hydrolysate (from milk)), maltodextrin, flavourings, thickeners – gum arabic, xanthan gum, sodium carboxymethyl cellulose; 1.25% L-glutamine, medium chain fatty acids oil (MCT oil), 0.5% taurine, waxy corn starch, isomaltulose*, fructose, sweeteners – acesulfame K, sucralose, cyclamates; acidity regulator – potassium chloride; emulsifier – soy lecithin; colorants: carmine (for all kinds of strawberry, strawberry-kiwi, cherry and cherry-banana flavours), E 150c (for all kinds of cookie cream, toffee, chocolate, ice coffee, coffee, cappuccino, tiramisu, hazelnut flavours), riboflavin, E 133 (for all kinds of pistachio flavours). * Isomaltulose is a source of glucose and fructose

Вкус

Курабийки с крем, Шоколад, Ягода

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Olimp Pro Whey Shake, 2270 Grams“

Your email address will not be published. Required fields are marked