SCITEC Hot Blood 3.0

SCITEC Hot Blood 3.0 е новата трета версия на легендарния предтренировъчен суплемент от от SCITEC. Той комбинира в състава си един от най-ефикасните съставки за да увеличи напомпването, издръжливостта и енергията.

Свойства и характеристики на Hot Blood 3.0 от Scitec:

  • Версия 3.0
  • Повишава напомпването
  • Оптимизира енергийното производство
  • Увеличава силата и издръжливостта
  • Неутрализира умората
  • Подобрява фокуса и концентрацията
  • Антиоксидантна защита
  • Страхотен вкус

Multi-Creatine Matrix
Тази матрица на Hot Blood 3.0 съдържа няколко вида от най-ефективните форми на креатина, които не само се усвояват максимално, но и не предизвикват никакво дразнене на стомаха. Креатинът е една от основните съставки на всяка всяка предтренировъчна формула. Той е отговорен за производството на енергия и ресинтеза на АТФ в мускулните клетки.

Amino Acid Matrix
Аминокиселинната матрица на Hot Blood 3.0 включва най-важните аминокиселини за мускулната тъкан – аргинин, тирозин, таурин и орнитин. Те са ключови за производството на азотен оксид и поддържането на оптимален азотен баланс по време на интензивните физически натоварвания

„Hot Blood“ Multi-Complex
Тук също ще намерите едни от най-ефикасните форми на аминокиселини като аргинин кетоглутарат, цитрулин малат, л-карнитин тартрат и други. Освен това, матрицата съдържа и глюкозни полимерни, които допълнително запасяват с тренировъчно гориво мускулните клетки. Кофеинът пък е натурален стимулатор на нервната система, като повишава фокуса и концентрацията.

Anti-Oxidant Complex
Екстрактите от грозде и зелен чай в комбинация с алфа-липоевата киселина осигуряват необходимата антиоксидантна защита срещу свободните радикали, които се образуват по време на клетъчното дишане. По този начин комплексът потиска умората и подобрява възстановителните процеси в мускулните влакна.

Една доза = 20 грама

Начин на приемане: Приемайте по 1 доза 15-30 минути преди тренировка.

Дози в опаковка: 15 / 41 (в зависимост от разфасовката)

Вкус:Тропически плодове

Усетете прилва на горещата кръв в мускулите си! Вземете новата формула на легендарния бустер Hot Blood 3.0! Само от SCITEC!

Съставки: Creatine Monohydrate, Kre-alkalyn, Creatine Pyruvate, Creatine Citrate, MicronTec Micronized Creatine Monohydrate, L-Arginine HCl, L-Tyrosine, Taurine, L-Ornitine HCl, Glucose Polymer, L-ARginine Alpha Ketoglutarate, Beta-Alanine, Caffeine, Acetyl L-Carnitine Tartarate, L-Citruline Malate, Sodium Hydrogen Carbonate, Bioperine, Green Tea Extract, Grape Seed Extract, Alpha Lipoic Acid, Vitamin B3, Biotin, Folic Acid, Magnesium.

Забележки:

Не превишавайте препоръчителния дневен прием!
Да не се използва като заместител на разнообразното хранене!

Вкус

Портокал, Розова лимонада, Тропически плодове, Червен портокал

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „SCITEC Hot Blood 3.0“

Your email address will not be published. Required fields are marked