IsoChill® е функционален суроватъчен протеин изолат, получен е посредством улта-ниска температурна микро-филтрация. Съдържа пълен баланс от непреработени биоактивни суроватъчни протеини, включително имуноглобулин, лактоферин и глюцомакропептид. Извлечен е от сладка суроватка, мембранно-филтрирана и изсушена от индиректна топлина за да подсигури високото качество на продукта.

Тази уникална формула е допълнително подсилена с коластра. Коластрата дълго време е била смятана за първата храна в природата. Тя играе голяма роля в биологичните процеси, след като е приемана от възрастни. Понеже нашето тяло остарява, ние произвеждаме малко от имунните фактори, нужни за поддържането на оптимално здраве. Под формата на хранителна добавка, Коластрата може да помогне да се попълнят тези липси.

За перфектен завършек на продукта са добавени N-acetyl L-glutamine и Glutapure®, които влизат в мускулната клетка бързо и се разпадат до свободен глутамин. Добавени са алфа липоева киселина, д-пинитол и 4-хидроксиизолевцин. Тези добавки са ефективни за регулиране на инсулиновата чувствителност и имитират ефекта на инсулина върху мускулната клетка в резултат на което може да се очаква покачване на чистата мускулна маса. Като финал е добавена бленда от ензими, които са важни за правилното усвояване на протеина.

Вкус

Банан, Бисквитка с крем, Ванилия, Кафе, Шоколад, Ягода

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „ULTIMATE NUTRITION ISO SENSATION® 93 / 2270 ГР.​“

Your email address will not be published. Required fields are marked