Vegetable Greens ще Ви помогне да избегнете ежедневния стрес, на който сте подложени. Този продукт е много подходящ и за намаляване на вредите от неправилното хранене и е ефективен и при предпазване на организма Ви от токсини и други негативно въздействащи фактори. Това е една изцяло иновативна концепция за постигане на един по-здравословен начин на живот.

Vegetable Greens представлява силна концентрирана смес, която съдържа възможно най-високо оценените антиоксиданти. Полезните вещества в този продукт са просто много. В неговата формула има антиоксиданти, минерали, витамини, билкови екстракти, морски водорасли, важните омега-3 мастни киселини и разбира се необходими за Вашия организъм ензими и мощни пробиотици.

Vegetable Greens ще се погрижи да Ви предпази от токсините във Вашия организъм. Така тяхното вредно въздействие ще бъде преустановено. Отделно съставките на Green Supreme Fusion са толкова силни, че ще подпомогнат Вашата имунна система. Така тя ще Ви осигури мощна естествена защита против различни видове болести.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „ULTIMATE NUTRITION – VEGETABLE GREENS / 510 ГР​“

Your email address will not be published. Required fields are marked