Universal Nutrition Animal Test е основен хипертрофичен, про-тестостеронов супелемент, комбиниращ  изключително мощни естествени екстракти в “най-горещата”, патентована формула, появявала се на пазара в последните години.

Делът на Pro-Androgen в състава на Universal Nutrition Animal Test съчетава в себе си динамични билкови екстракти, проектирани, за да улеснят вдигане нивото на свободния и общ тестостерон с ефективни анти-естрогенни съставки, способни да стимулират до максимум естествения анаболен ефект в организма. Нуждаете се от превод? Експлозивна енергия и мускулна маса. Този комплекс включва ценния свободен тест-реагент 3,4 Диванилил тетрахидрофан с анаболни кетостерони, извлечени от Cissus Quadrangularis – друг изключително ефективен елемент за културизъм.

Изграден от екстракт на Йохимбин, предназначен да осигури физическото възстановяване, това е само една от характеристиките на мощната Test формула. За да се извлекат максимални ползи от този заряд на усвоим тестостерон, Universal Nutrition Animal Test е напълно “въоръжен” с най-модерни анти-естрогени, включващи антиоксиданта Транс Резвератрол с 3,5,7-Трихидрокси-4-метоксифлавон (Хисперитин) и Agaricus Bisporus полизахариди.

Тези съставки пречат на циркулиращия естроген да достигне рецепторите и блокират неговия неизбежен бум, предизвикан от прекомерното производство на тестостерон. По този начин, директно и косвено, стимулират по-високо ниво на циркулиращия тестостеронен серум. Двата компонента на Pro-Androgen комплекса са проектирани, за да осигурят максимална ефективност и резултати, чрез включването на 6,7 Дихидроксибергамотин и патентования Биоперин (екстракт от черен пипер) – съставки, повишаващи абсорбцията.

Последният, и вероятно най-впечатляващ елемент на новата Universal Nutrition Animal Test формула, е високо оценявания и патентован хидротрофичен агент – Арахидонова киселина (АА). Подкрепена от университетски научни изследвания и практически свидетелства от реалния живот, (АА) предизвика истинска буря в света на културизма и с основателна причина.

Арахидоновата киселина има много предимства за усилено трениращия културист, най-изключителното от които е способността да увеличава чувствителността на андроген рецепторите – в резултат следва усилване на хипертрофията. С това свое свойство на анболен катализатор тя се превръща в гръбнака на новата Animal формула, предоставяйки качества на елемент, изграждащ мускулна маса сам по себе си, а също така, засилвайки действието на другите изключително мощни съставки, които съвкупно изграждат Universal Nutrition Animal Test

  • Най-добрия легален хипертрофичен, про-тестостерон суплемент!
  • 0чаквайте зверско покачване на силата и мускулната маса, всички предишни силови рекорди – ще бъдат подобрени!
  • тестостеронен ускорител, без никакви странични ефекти.

Начин на приемане:
Приемайте по един пак всеки ден в продължение на 21 дни. В тренировъчни дни, приемайте пака с предтренировъчното хранене. При прием на Animal Test увеличете дневния калориен прием както и този на протеина. За пълен цикъл (42 дни) с Universal Nutrition Animal Test са нужни две опаковки, след което препоръчват пауза с Animal M-Stak.

Food supplement.
Content: 21 Pack
Serving size: 1 Pack
Servings per Pack: 21
Recommended daily use: 1 Serving(s)

Amount per 1 Pack
Pro-Androgen Complex 2500 mg
Urtica Dioica (3.4-Divanillyl Tetrahydrofuran)
Cissus Quadrangularis (Ketosterone)
Polygonum Cuspidatum (Trans -3,5,4′-Trihydrozystilbebe (Trans Resveratrol)
Agaricus Bisporus (Polysaccharides)
3′, 5, 7-Trihydroxy-4′-Methoxyflavone (Hesperetin)
Hypertrophic Response Complex 1500 mg
Arachidonic Acid (40% In A Proprietary Fatty Acid/oil Blend)
(Grapefruit) 6, 7-Dihydroxybergamottin
Piper Nigrum Extract (fruit)

Other ingredients
Gelatin (sulfites), glycerin, magnsium stearate, water, caramel color, carob, titanium dioxide, E129, E133.

Allergen Information
Made in a GMP facility on equipment that processes milk, soy, egg, peanuts, tree nuts, fish, shellfish and wheat.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Universal Nutrition Animal Test, 21 Packs“

Your email address will not be published. Required fields are marked